Direct door naar content
Terug naar diensten

Samen vissen

Vissen is een fantastische manier om naar buiten te gaan en in contact te zijn met de natuur. Hengelsport Federatie Midden Nederland en Kruiswerk organiseren samen met de lokale hengelsportverenigingen visuitjes in de regio. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Samen vissen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Ga je met ons mee een hengeltje uitgooien?

Deze activiteit is gratis.

Je wordt er rustig van. Ik heb een heel druk leven gehad. Ik geniet van de ontspanning, de gesprekken onderling en van het buiten zijn.

Jan-Willem Peters

Ga je mee samen vissen?

  • Laat jouw viskunsten zien;
  • Geniet van de heerlijke buitenlucht;
  • Kom in contact me andere deelnemers.

Hengel jij ook mee?

Vissen is een fantastische manier om even lekker naar buiten te gaan en in contact te zijn met de natuur. Geniet met een gezelschap samen in de natuur van de vangst. Ga jij met ons mee om een hengeltje uit te gooien?

Begeleiding door vrijwilligers

Hengelsport Federatie Midden Nederland en Kruiswerk organiseren samen met de lokale hengelsportverenigingen visuitjes in de regio. Iedereen mag meedoen aan het visuitje. Je hebt geen ervaring nodig! De vrijwilligers van de vereniging zorgen voor hengels, aas, voer en begeleiding tijdens het vissen. Daarnaast zal een kop koffie of thee niet ontbreken.

Locaties

De visuitjes worden op verschillende locaties en data aangeboden in de Achterhoek en Liemers. Kijk snel in onze agenda voor een visuitje bij jou in de buurt! 

Let op! Het uitje is exclusief vervoer. Maak je gebruik van een rolstoel? Dan dien je zelf te zorgen voor een goede begeleiding naar de visplek. 

Gratis deelname

Deelname aan een visuitje is gratis. Aanmelden per persoon is hierbij verplicht. Alles zodat jij de juiste begeleiding krijgt bij het vissen. Je kan jezelf aanmelden tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het visuitje. Daarbij is er sprake van een maximum aantal deelnemers. Wees er dus op tijd bij. 

Meld je aan voor Samen vissen Neem contact met mij op

Agenda

Er zijn nog geen agendaitems toegevoegd.