Direct door naar content

Zlimthuis woonoplossingen

Een veilig thuis met Zlimthuis

Een veilig en comfortabel thuis. Dat wil jij toch ook? Een dagje weg zonder je zorgen hoeven te maken om inbrekers. Of de juiste hulp bij het aanpassen van jouw woning voor de toekomst. Bij Zlimthuis ben je dan aan het goede adres. Zlimthuis biedt een compleet pakket aan advies en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid bij jou thuis.

De advieslijn van Zlimthuis

Voor al jouw vragen over woonoplossingen. Bel 088 - 17 17 370 (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 9:00 tot 17:00 uur).

Of stuur een e-mail naar info@zlimthuis.nl.

Waarmee wij jou kunnen helpen

 

Thuisscan

Van slimme sociale alarmering en de Ring Videodeurbel tot douchezitjes en antislipspray: voor al jouw woonproblemen is er een oplossing! Of je nu meer veiligheid wil in jouw keuken. Valgevaar wil voorkomen in jouw badkamer. Of meer beveiliging bij jouw voordeur. Met de Thuisscan kom jij erachter! 

Meer informatie over Thuisscan

Sleutelkluis

Raak jij jouw sleutels ook wel eens kwijt? Of wil je deze gewoon veilig én goed opbergen. Dan is een sleutelkluis de ideale oplossing! Dankzij een sleutelkluis heb je al jouw sleutels op één vaste plek. En hoef je dus nooit meer naar je sleutels te zoeken! En voor een veilig gevoel geef je alleen de mensen toegang waarvan je wilt dat ze binnen mogen komen. 

Meer informatie over Sleutelkluis