wellness

Wellness

0 beoordelingen

Wellness met Kruiswerk

Via Kruiswerk krijgt u korting of extra voordeel bij Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen

Een heerlijk dagje relaxen, in heerlijke rust, even helemaal niets én toch je lichaam goed verzorgen.. Volledig genieten van de fijne faciliteiten bij Wellness Center de Bronsbergen. Beleving en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Je bent méér dan welkom.

Faciliteiten Wellness Center de Bronsbergen

- Sauna's: bio sauna, zoutsteen sauna, houtgestookte sauna en kelo sauna. En ook: 

Belevingssauna
Er valt een hoop te beleving in onze belevingssauna. Naast dat er de gedurende de hele dag gebruik gemaakt kan worden van deze ruime sauna met panorama view over de tuin, vinden er op aangegeven tijden ook opgietingen plaats. Deze worden gegeven door enthousiaste, gepassioneerde opgieters.

- Stoomcabine en stoombad
- Rustruimtes binnen en buiten
- Verwarmde ligstoelen
- Buitengedeelte met tuin, terras, rustruimte, sauna's, zonneweide, zwembad & zwemvijver en meditatieruimte
- Voetenbad, dompelbad, scrubruimte en whirlpool

- En ook:

Beauty Zutphen:
Bij de naam Wellness Center de Bronsbergen denk je aan een combinatie van sauna en beauty. Iets dat wij uiteraard bieden, maar ook als je even geen zin hebt om naar de sauna te gaan ben je méér dan welkom. Met ons only beauty concept zijn al onze behandelingen ook zonder sauna bezoek te boeken. Wat dacht je van een heerlijke gezichtsbehandeling of een fijne massage? Ook voor reguliere verzorging, zoals manicure en pedicure staan onze beauty specialistes graag voor je klaar.

Meer informatie over Wellness Center de Bronsbergen leest u op www.debronsbergen.nl 

Ledenvoordeel

✓ 1 + 1 gratis sauna dagentree bij Wellness Center NLG de Bronsbergen. U betaalt € 32,50 i.p.v. € 65,- voor twee personen. Reserveren via www.debronsbergen.nl/snel-reserveren met actiecode kruiswerk.
✓ Actie: 1 maand gratis zwemmen en wellness bij een ALL-IN jaarabonnement (Zwemmen + Wellness) én betaal geen inschrijfgeld (t.w.v. €24,95). Vul het aanvraagformulier om hier gebruik van te maken. 

Aanvragen van ALL-IN jaarabonnement:

Vraag het all-in jaarabonnement van NLG via het aanvraagformulier aan. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.