Direct door naar content
Terug naar diensten

Personal training 

Of je nu jong of oud bent. Recreatief wil trainen of met een belangrijk doel. Voor persoonlijke aandacht en een trainingsschema opmaat bieden wij Personal Trainingen aan met korting bij Polly's Gym en FeelGoodClub AeroFitt. Want er is altijd een manier te vinden waarop sporten leuk wordt! 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Personal training?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Direct aan de slag met Personal training?

Meld je dan nu direct aan!

Aandacht voor lichaam en geest 

  • Behaal jouw doelen met professionele begeleiding; 
  • Train op jouw eigen tempo en niveau; 
  • Met een eigen coach, motivator en inspirator. 

Personal training bij Polly’s Gym 

Polly’s Gym is opgezet Samen met trainer Paul Zeeders breng je jouw doelen in kaart. Hij stemt hier een trainingsschema op af. Paul helpt je om je doelen te behalen! Zijn doel is om tegen de stroom van afgetrainde lichamen in het plezier in sport zelf weer voorop te stellen. Dat is niet alleen maar leuk, maar volgens Paul dé manier om iets vol te houden, zo’n ritme maakt uiteindelijk het verschil in hoe u zich voelt! 

Personal training bij FeelGoodClub AeroFitt 

Wil je 100% persoonlijke aandacht en aan de slag met een trainer die gespecialiseerd is in jouw doelstelling? Kies dan voor Personal Training bij FeelGoodClub AeroFitt! Onze trainers zijn gecertificeerd, krijgen continu bijscholing en hebben hun eigen specialismen. Zo is er altijd een trainer die bij jou past. De Personal trainer is naast trainer ook jouw coach, motivator en inspirator. Je traint op een vast moment in de week of maand. Deze extra stok achter de deur helpt om structuur in jouw training te brengen. Daarnaast is goede voeding heel belangrijk bij het halen van de trainingsdoelstellingen. De Personal trainer kan je hierin adviseren. 

Kosten

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan maak je gebruik van de volgende voordelen:

  • Polly’s Gym: Voor personal trainingen betaal je € 52,95 per keer. Als lid krijg jij één gratis training bij de eerste 10 personal trainingen bij Polly's Gym. Heb je een sportclubje, of een vriend of familielid waarmee je graag sport? Dan kun je ook jouw eigen groep starten. 

  • AeroFitt: Als lid krijg je één personal trainingssessie gratis. Om gebruik te maken van de korting, laat je jouw Kruiswerk ledenpas zien bij een AeroFitt locatie naar keuze.