NieuwsberichtenLater bericht vanwege drukte op de ledenservice

02 januari 2019

Vanwege de uitgave van alle nieuwe lidmaatschapspasjes aan onze leden staat onze telefoon roodgloeiend en loopt de mailbox vol. Onze medewerkers op de ledenservice staan u graag te woord, alleen kan dat door deze drukte even op zich laten wachten.
Lees meer
  • Nieuws

Alle goeds voor 2019! Nieuwe diensten in 2019

02 januari 2019

Een nieuw jaar is aangebroken, Team Kruiswerk wenst u alle goeds voor 2019! In 2019 kunt u gebruikmaken van een aantal nieuwe diensten. Deze diensten ondersteunen u bij uw gezondheid, conditie en vitaliteit. Hierbij een korte toelichting van onze nieuwe diensten.
Lees meer
  • Nieuws

Winnaars kleurwedstrijd bekend!

27 december 2018

Tot 15 december kon men de kleurplaten naar Kruiswerk Achterhoek en Liemers opsturen. De winnaars van de kleurwedstrijd zijn inmiddels bekend! Lees hier wie de winnaars zijn uit de twee categorieën van de kleurwedstrijd.
Lees meer
  • Nieuws

Online uitzending 'Maak uw woning winterklaar'

06 december 2018

Vanuit uw luie stoel tips krijgen voor de donkere dagen? Deze maand organiseert Zlimthuis geen workshops, maar een online uitzending! Zo kunt u lekker vanuit huis meekijken op de tablet, de telefoon of de laptop. Warm bij de kachel, met een kopje koffie erbij.
Lees meer
  • Nieuws

Vacante bestuursfunctie Kruiswerk

06 november 2018

Wegens een vacante bestuursfunctie, is het bestuur van Kruiswerk Achterhoek en Liemers op zoek naar mensen die belangstelling hebben voor deze functie met als aandachtsgebied jonge gezinnen. Thema’s die hierbij passen zijn voeding, opvoeding en beweging. Lees de vacatureomschrijving. Ziet u dat wel zitten? Solliciteer dan, wij zien uw sollicitatie graag tegemoet.
Lees meer
  • Nieuws

Lezing over omgaan met depressie: 'Hey - het is okay'

01 november 2018

Op 7 november organiseert Bibliotheek West Achterhoek samen met Mascha Gesthuizen (auteur van het boek "Halverwege het einde") en Stichting 113 zelfmoordpreventie, een lezing over het omgaan met depressies en het praten over suïcide. De lezing vindt plaats in de bibliotheek van Doetinchem.
Lees meer
  • Nieuws

Erger jij je ook weleens aan alle rommel in huis?

05 oktober 2018

Op tafel een stapel met papieren, en in de hoek een paar verdwaalde voorwerpen uit de berging, overal rondslingerend speelgoed en het welbekende keukenlaatje met zoveel prullaria dat je er eigenlijk niks meer in terugvindt? Herkenbaar? Leer hoe je er wat aan kunt doen!