cursus iedereen EHBO

EHBO cursus

0 beoordelingen

Via Kruiswerk Achterhoek ontvangt u € 5,- korting op een cursus EHBO bij baby's en kinderen of een cursus EHBO bij volwassenen. De EHBO cursus bestaat uit vier tot zes uur online theorie en vier uur praktijkles.

Cursus EHBO bij baby's en kinderen 

Kleine kinderen ontdekken de wereld door van alles aan te raken en in hun mond te stoppen. Dankzij een cursus EHBO die speciaal gericht is op baby's en kinderen weet u precies wat u moet doen bij de meestvoorkomende huis-, tuin- en keukenongelukken. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de juiste handelingen bij verslikken, vergiftiging en verbranding. Tijdens de praktijkles oefent u reanimatie, verband aanleggen en wat u moet doen bij een bewusteloos slachtoffer. 

Cursus EHBO bij volwassenen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet wat u kunt doen na het volgen van deze cursus EHBO. Zo oefent u bijvoorbeeld reanimatie. Maar ook het aanleggen van een verband en de juiste handelingen als het slachtoffer bewusteloos is. Daarnaast wordt er onder andere aandacht besteed aan wat te doen bij verslikken, vergiftiging en verbranding. 

EHBO certificaat

De EHBO cursus bestaat uit een online theoriegedeelte en één afsluitende praktijktraining bij u in de buurt. De praktijklessen vinden onder andere plaats in Didam, Doetinchem, Eibergen, Winterswijk en Zutphen. Bij het succesvol afronden van een EHBO cursus via Kruiswerk Achterhoek, ontvangt u de Nationale EHBO Pas en een erkend certificaat van het Nederlandse Rode Kruis. Het certificaat is twee jaar geldig. Als uw certificaat is verlopen, kunt u een drie uur durende herhalingscursus volgen om uw kennis en vaardigheden op te frissen. U ontvangt dan een nieuw certificaat. 

Vergoeding EHBO cursus

Voorkomen is beter dan genezen, en dat vinden veel zorgverzekeraars ook. Om die reden wordt een EHBO cursus meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer van tevoren dus altijd even bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Korting EHBO cursus

Leden van Kruiswerk Achterhoek krijgen € 5,- korting op de cursus EHBO bij Baby's en Kinderen en EHBO bij volwassenen van Livis. Vraag uw kortingscode op bij de ledenservice van Kruiswerk Achterhoek via info@kruiswerk.nl of 0314 357 430. Klik vervolgens hier om direct te starten met een EHBO cursus.

EHBO cursus  Prijs  Ledenprijs 
Bij baby's en kinderen  € 99,95 € 94,95
Bij volwassenen
€ 99,95 € 94,95